tender_documents.gif  Логос- преводачески услуги предлага на своите клиенти професионални преводи с високо качество. Преводите се извършват от опитни и квалифицирани преводачи с богат професионален опит.

Предлагаме  над 20 езика- английски, руски, немски, френски, испански, италиански, турски, гръцки, молдовски, арабски и др.  Преводите могат да бъдат оформени в официален вид с подпис на преводача и с печат или да бъдат предадени в електронен формат в зависимост от изискванията на клиента.

По отношение на легализацията на документи, даваме индивидуална консултация относно изискванията и оформлението им, за да спестим на нашите клиенти време и усилия.

Логос- езикови курсове предлага групови и индивидуални обучения, съобразени с нуждите на обучаемия. Обучението включва безплатен първи час в рамките, на който ще бъдете насочени, към подходящото за вас ниво и формат на обучение.

Предстои формиране на групи по английски, немски и руски, а при заявка има възможност и за други езици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>